Tosi kiva, että olet julkaissut sivut teidän maatilasta. Kivoja kuvia ja hyvää asiaa. Arvaa mikä olis tosi kiva lisä? Blogi, jossa kertoisit kuulumisia. 🙂
Sä oot melkein meijän naapuri. Mä olen vojakkalasta kotoisin 🙂
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pinterest
Pinterest on ilmoitustaulutyyppinen sosiaalinen linkkien ja kuvien jakopalvelu. Se tarjoaa mahdollisuuden luoda ja ylläpitää kokoelmia, jotka perustuvat johonkin teemaan, kuten tapahtumaan tai harrastukseen. Tällaista omien sisältökoosteiden tekemistä sosiaalisessa mediassa kutsutaan kuratoinniksi. Käyttäjä voi myös selata muita linkki-/kuvakokoelmia, poimia niistä osia omiin kokoelmiinsa ja ilmoittaa tykkäävänsä linkistä/kuvasta.
Hei!
Kiinnostaa Syrjälän tilan historia ja henkilöt. Äitini on ollut palvelijana/työväkenä n. 1940-luvulla, ehkä 1943-1946 välisenä aikana. Onko talon historiassa tai kylän historiassa tietoja ko. ajalta?
Terveisin Sirkku Vesanen (syntymäpaikka Loppi,Vojakkalan kylä, asuinpaikka Lammi/Hämeenlinna
Viestini ei liity lampaisiin, mutta nekin kiinnostavat!
Ajoittain löytyy raakavillaa, yleensä loppu syksystä. Juuri tällä hetkellä sattuu olemaan muutama säkillinen villaa varastossa, jos kiinnostaa niin soittele 044-5547993/Katja
Kiitos opiskelijoiden puolesta eilisetä vierailusta! Oli todella avartavaa ja mielenkiintoista nähdä ja kuulla käytännön lammastaloudesta.
Olisi myös todella hienoa, jos esimerkiksi koulumme opiskelijaravintola Huttulassa voisi pari kertaa vuodessa tarjota ruuaksi lähikaritsaa, esimerkiksi pääsiäisaterialla. Toivottavasti tuotteitanne saadaan myyntiin alueen kauppoihin ja paikalliset pääsevät niitä jollain tapaa maistamaan.
Hei !
Äitini kävi hakemassa teiltä aivan upean lammastaljan ja osti samalla meille
purkin lammassäilykettä. Nyt mietin hieman hämmentyneenä mitä tehdä sille,
onko se siis kypsää vai raakaa ? Veikkaisin kypsennettyä mutta miten nyt sitten
valmistan siitä aterian ? Lampaanlihasta meillä tykätään kovasti, tosin omalla
”salaisella” reseptillä valmistettuna (ei tule minttua) perunoiden kera. Tarjottiin
sitä omissa häissäkin ja yksi mies tuli kysymään mitä liha on, kun on niin hyvää.
Ei meinannut uskoa, että lammasta, kertoi inhonneensa aina lampaanlihan makua 😀
T:Kaisa
Moi! Säilyke on kypsää. Sitä voi syödä sellaisenaan tai tehdä siitä esim. keiton. Meillä tehdään usein säilykkeestä keitto koska on niin helppo valmistaa, perunaa, porkkanaa, vettä, lihaliemikuutio, laakerinlehtiä ja maustepippuria.
Moi,
Haluaisin tilata kokonaisen karitsan, mutta sisältyykö toimitukseen myös paistiosat ja fileet? Puolikkaan karitsan kohdalta en näitä ruhon osia löytänyt ja aikaisemmin muualta tilatuissa lihoissa näitä ei ollut. Harmitti kun ne ”parhaat palat” puuttuivat.
Kiitos jo etukäteen vastauksesta
Ps. Ostin aivan ihanan lampaantaljan Nahkurinverstaalta ja kehuja satelee
Moi Lotta! Kyseinen leikkuu sisältää paistit ja fileet. Paistit löytyy viulusta ja fileet on kyljyksissä. Toisenlainenkin leikkuu onnistuu tilauksesta, mutta hinta voi muuttua jos leikataan kovin luuttomaksi.
Tilasimme ensimmäisen kerran karitsanlihaa Syrjälästä. Koskaan emme ole saaneet yhtä hienosti käsiteltyä ja merkattua lihaa….KIITOKSIA TUHANNESTI!
Ja lihat ovat olleet erinomaisen herkullisia
Normaalisti myydään savulammasta ennen pääsiäistä ja joulua, mutta nyt meillä on sellainen tilanne että myymme vain ei oota ja pakkasetkin on ihan tyhjillään. Toukokuussa saadaan taas teurastettua lisää lihaa pakkaseen.
Terveisiä Halkosaaresta . Täällä Kontturin keittiössä kaffitellaan ja parannetaan maailmaa. Hyvää pääsiäisen alusviikkoja lammasfarmareille .
Terveisin Pirkko, Jaakko, Olli ja Elise.
Heissan!
Hienolta näyttää! Nyt vaan kirjoittelemaan lisää tekstiä ja kuvia 🙂
Wau, hienot sivut 🙂
Tervehdys lammastilalle :D!
Hei!
Hienoa saada uutta yritystoimintaa kyläämme. Ja täällä odotellaan kesää ja lampaita laitumelle…
Kivat sivut!!
Syksyä ja paistia odotellen.. 🙂
Moi! Kivat sivut 🙂
Hei Katja!
Mielenkiintoiset kotisivut, Onnea uudelle Yritykselle!!!
Hyvältä näyttää,
kotisivut ja suunnitelmat!
Selkeät sivut 🙂
Hienolta näyttää!
hienot sivut , tsemppiä jatkoon katja.
Tosi kiva, että olet julkaissut sivut teidän maatilasta. Kivoja kuvia ja hyvää asiaa. Arvaa mikä olis tosi kiva lisä? Blogi, jossa kertoisit kuulumisia. 🙂
Mukavat sivut. Hyvää jatkoa toiminnalle ja työintoa Gisalle ja gerille ”lammaspaimenina”.
Terveisiä Eskolle ja vaimoille!
Mukavat sivut!
Tsemmpiä jatkossa!
Tullaan pian lankaostoksille!
Kiitos TOSI paljon Gisa ja Katja eilisestä hausta!!!
Intoa myös paimennukseen, olette ykkösiä!
Hei,
saisiko kotisivunne kuvat pinnattaviksi Pinterestiin? Olisi samalla ilmaista mainosta, kuvissa kun säilyy aina linkki teidän sivuillenne.
Saisiko suomeksi? Mitä tarkoittaa pinnattavaksi ja mitä Pinterestiin?
Katja
Kyllä saa, jos kerran linkit säilyy 🙂
hahtuvalangasta tuli ihana lammas
Sä oot melkein meijän naapuri. Mä olen vojakkalasta kotoisin 🙂
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pinterest
Pinterest on ilmoitustaulutyyppinen sosiaalinen linkkien ja kuvien jakopalvelu. Se tarjoaa mahdollisuuden luoda ja ylläpitää kokoelmia, jotka perustuvat johonkin teemaan, kuten tapahtumaan tai harrastukseen. Tällaista omien sisältökoosteiden tekemistä sosiaalisessa mediassa kutsutaan kuratoinniksi. Käyttäjä voi myös selata muita linkki-/kuvakokoelmia, poimia niistä osia omiin kokoelmiinsa ja ilmoittaa tykkäävänsä linkistä/kuvasta.
Okkei nyt ehkä vähän aukes toi Pinterest. On kyllä ihan uus juttu mulle 🙂
Kiitos, että saatiin käydä teillä lampaita ja karitsoja katsomassa! Mukavaa oli!
Hei!
Kiinnostaa Syrjälän tilan historia ja henkilöt. Äitini on ollut palvelijana/työväkenä n. 1940-luvulla, ehkä 1943-1946 välisenä aikana. Onko talon historiassa tai kylän historiassa tietoja ko. ajalta?
Terveisin Sirkku Vesanen (syntymäpaikka Loppi,Vojakkalan kylä, asuinpaikka Lammi/Hämeenlinna
Viestini ei liity lampaisiin, mutta nekin kiinnostavat!
Soitappa isännälle, osaa vastata paremmin 🙂 Yhteistiedot löytyy sivuilta.
Katja
Hei koska harrastan keräämistä kysyisin ., onko teiltä mahdollista ostaa myös villaa?
Ajoittain löytyy raakavillaa, yleensä loppu syksystä. Juuri tällä hetkellä sattuu olemaan muutama säkillinen villaa varastossa, jos kiinnostaa niin soittele 044-5547993/Katja
Hei!
Kiitos opiskelijoiden puolesta eilisetä vierailusta! Oli todella avartavaa ja mielenkiintoista nähdä ja kuulla käytännön lammastaloudesta.
Olisi myös todella hienoa, jos esimerkiksi koulumme opiskelijaravintola Huttulassa voisi pari kertaa vuodessa tarjota ruuaksi lähikaritsaa, esimerkiksi pääsiäisaterialla. Toivottavasti tuotteitanne saadaan myyntiin alueen kauppoihin ja paikalliset pääsevät niitä jollain tapaa maistamaan.
Hyvää jatkoa!
terveisin
Katja
Kiitos myös teille vierailusta!
Mukavat sivut teillä, elävät ja hauskat!
..etsin vain isännän yhteystietoja metsätieasiassa….
T. kyläläinen
huomenta täältä traktoritehtaan kokoonpanolinjalta.traktorinne valmistus on loppusuoralla asensimme juuri konepeiton.terveisin pete ja pasi
Mukava uutinen 🙂
Juhuu! Minä täällä 😀 Ihanat sivut, ihmiset ja lampaat! 😀 Terkkuja!
Kiva kun piipahdit 🙂
Hei !
Äitini kävi hakemassa teiltä aivan upean lammastaljan ja osti samalla meille
purkin lammassäilykettä. Nyt mietin hieman hämmentyneenä mitä tehdä sille,
onko se siis kypsää vai raakaa ? Veikkaisin kypsennettyä mutta miten nyt sitten
valmistan siitä aterian ? Lampaanlihasta meillä tykätään kovasti, tosin omalla
”salaisella” reseptillä valmistettuna (ei tule minttua) perunoiden kera. Tarjottiin
sitä omissa häissäkin ja yksi mies tuli kysymään mitä liha on, kun on niin hyvää.
Ei meinannut uskoa, että lammasta, kertoi inhonneensa aina lampaanlihan makua 😀
T:Kaisa
Moi! Säilyke on kypsää. Sitä voi syödä sellaisenaan tai tehdä siitä esim. keiton. Meillä tehdään usein säilykkeestä keitto koska on niin helppo valmistaa, perunaa, porkkanaa, vettä, lihaliemikuutio, laakerinlehtiä ja maustepippuria.
Tilaan yhden karitsan pääsiäiseksi
Jorge
Kyllä tuolta pakkasesta sulle aina karitsaa löytyy, kunhan vaan poikkeet joskus hakemaan 🙂
Moi,
Haluaisin tilata kokonaisen karitsan, mutta sisältyykö toimitukseen myös paistiosat ja fileet? Puolikkaan karitsan kohdalta en näitä ruhon osia löytänyt ja aikaisemmin muualta tilatuissa lihoissa näitä ei ollut. Harmitti kun ne ”parhaat palat” puuttuivat.
Kiitos jo etukäteen vastauksesta
Ps. Ostin aivan ihanan lampaantaljan Nahkurinverstaalta ja kehuja satelee
Moi Lotta! Kyseinen leikkuu sisältää paistit ja fileet. Paistit löytyy viulusta ja fileet on kyljyksissä. Toisenlainenkin leikkuu onnistuu tilauksesta, mutta hinta voi muuttua jos leikataan kovin luuttomaksi.
Tilasimme ensimmäisen kerran karitsanlihaa Syrjälästä. Koskaan emme ole saaneet yhtä hienosti käsiteltyä ja merkattua lihaa….KIITOKSIA TUHANNESTI!
Ja lihat ovat olleet erinomaisen herkullisia
Kiitos palautteesta! Hienoa että tuote on ollut hyvä ja olette tyytyväisiä!!
Hei. Saako teillä savulammasta?
Normaalisti myydään savulammasta ennen pääsiäistä ja joulua, mutta nyt meillä on sellainen tilanne että myymme vain ei oota ja pakkasetkin on ihan tyhjillään. Toukokuussa saadaan taas teurastettua lisää lihaa pakkaseen.
Terveisiä Halkosaaresta . Täällä Kontturin keittiössä kaffitellaan ja parannetaan maailmaa. Hyvää pääsiäisen alusviikkoja lammasfarmareille .
Terveisin Pirkko, Jaakko, Olli ja Elise.
Hyvää pääsiäisen odotusta myös teille! Meillä on karitsointisesonkialkanut viisi päivää sitten ja karitsoita on jo syntynyt yli 60 🙂